Več o dogodkih SportAnalytik in
KAKO SE PRIJAVITI

Dogodki SportAnalytik običajno potekajo med vikendi in trajajo med 3 in 4 urami. Vaš otrok se bo pod vodstvom naših trenerjev udeležil vaj v majhni skupini. Otroške skupine nato izvedejo več zabavnih telesnih dejavnosti, katerih cilj je določiti osebne sposobnosti udeležencev. Celoten dogodek je zanimiv, zabaven in usmerjen k ustvarjanju udobne in nepozabne izkušnje za vašega otroka.

Kaj dobite?
Otroci poleg zabavnega športnega dne dobijo tudi podrobno poročilo o nadarjenosti, športno poročilo, zdravo malico in darila sponzorjev.

Kakšna je cena dogodka?
Stroški udeležbe na posameznem dogodku so odvisni od kraja in vrste dogodka. Z izbiro dogodka lahko vidite ceno.

Prijavite se za sodelovanje na
SportAnalytik dogodku

 

SportAnalytik dogodek je zabaven in prijeten dogodek, ki traja približno pol dneva in v katerem se na igriv, sproščen način izvaja veliko število preizkusov telesne spretnosti. Vsak otrok gre domov z osebno oceno, priporočilom za svoje najprimernejše športe in veseljem do novo odkritih talentov.

Barry Goliath Trener atletike
SportAnalytik SA je na športnem dnevu poskusilo nekaj naših tekačev. Kot trener je bilo super, da sem lahko prejel poročila. Zdaj lahko strukturiram trening za vsakega športnika. Vsekakor priporočam, da trenerji na ta način preizkusijo svoje športnike.
Vlasta Mama od Kaje
Zanimalo me je, kako se Kaja primerja z vrstniki in kateri športi so njena naravna sposobnost.
Natalia 5 let
Bilo je super. Še posebej tek na koncu, ko so vsi navijali…
Kaja 11 let
Zahvaljujoč plesu in drugim športnim aktivnostim sem v dobri formi. Rezultat je to potrdil. Hkrati so mi pokazali področja, ki jih moram izboljšati.

Slike iz
preteklih dogodkov